Spuitwerk

Geplaatst op 22 mei 2013

Buitenhuis Schilderwerken beschikt over een eigen professionele spuiterij, dit in nauwe samenwerking met Buitenhuis Spuittechniek te Beerzerveld.

Wilt u uw oude meubels, keuken, radiatoren, deuren of andere onderdelen een tweede of derde leven geven.
Heeft u dan al eens gedacht om deze te laten spuiten om het een nieuw leven in te blazen?

Wanden en/of plafonds kunnen door middel van spuittechnieken tevens schitterend fantastisch en streeploos opgeleverd worden.

Het resultaat is vele malen strakker dan u gewend bent wanneer dit gedaan is met een sausroller. Bent u nog niet overtuigd? Laat Buitenhuis Schilderwerken u dan overtuigen, neem contact met ons op en vrijblijvend willen wij u graag kennis laten maken met enkele projecten die wij naar volle tevredenheid reeds hebben gerealiseerd.

Voorlopig zijn wij, in samenwerking met Buitenhuis Spuittechniek, het enige schildersbedrijf in de regio die deze spuittechniek aanbiedt.

Laat u verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken hanteert voor deze bijzondere spuittechniek geheel in eigen beheer.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

« Terug naar overzicht