Kleur & Materiaaladvies

Buitenhuis Schilderwerken geeft u graag kleur- en materiaaladvies. Want schilderswerk binnenshuis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Maar passen de gekozen kleurcombinaties wel bij het verdere interieur van uw huis? Buitenhuis Schilderwerken adviseert u graag hieromtrent.

Er zijn speciale verven en coatings om muren in badkamers en keukens zo te bewerken dat ze, bijvoorbeeld, afwasbaar zijn. Buitenhuis Schilderwerken inventariseert eerst al uw wensen en geeft u vervolgens een advies op maat.
Vakkundig, met Verve!

Natuurlijk laten wij ons regelmatig bijspijkeren in de nieuwste trends op materialen- en kleurengebied. Wij volgen de laatste en moderne trends op de voet.

Verder bent u bij Buitenhuis Schilderwerken tevens aan het juiste adres wanneer u misschien zelf wilt schilderen maar niet weet welke verf, lak of materialen u dient te gebruiken. Door onze goede leverancierscontacten hebben wij alles binnen 24 uur op voorraad.

Laat u verrassen door de adviezen die Buitenhuis Schilderwerken u kan geven voor kleuren en materialen. Door een scherp inkoopbeleid kunnen wij bijvoorbeeld diverse verfsoorten voor Doe het Zelf tarieven aanbieden.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

Spuitwerk

Buitenhuis Schilderwerken beschikt over een eigen professionele spuiterij, dit in nauwe samenwerking met Buitenhuis Spuittechniek te Beerzerveld.

Wilt u uw oude meubels, keuken, radiatoren, deuren of andere onderdelen een tweede of derde leven geven.
Heeft u dan al eens gedacht om deze te laten spuiten om het een nieuw leven in te blazen?

Wanden en/of plafonds kunnen door middel van spuittechnieken tevens schitterend fantastisch en streeploos opgeleverd worden.

Het resultaat is vele malen strakker dan u gewend bent wanneer dit gedaan is met een sausroller. Bent u nog niet overtuigd? Laat Buitenhuis Schilderwerken u dan overtuigen, neem contact met ons op en vrijblijvend willen wij u graag kennis laten maken met enkele projecten die wij naar volle tevredenheid reeds hebben gerealiseerd.

Voorlopig zijn wij, in samenwerking met Buitenhuis Spuittechniek, het enige schildersbedrijf in de regio die deze spuittechniek aanbiedt.

Laat u verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken hanteert voor deze bijzondere spuittechniek geheel in eigen beheer.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

Beglazing

Glaszetten is een kwestie van Vakmanschap met Verve! Buitenhuis Schilderwerken is een all-round schildersbedrijf wat ook het zetten van glas tot in de puntjes beheerst. Of het nu gaat om een winkelruit, een ruitje op vijf hoog of een ruit met motief. Wij plaatsen en zetten allerlei soorten glas met de nodige precisie, flexibel en met Verve! Natuurlijk volgens de laatste NEN-normen.

Isolatieglas, beloopbaar glas, draadglas, inbraakwerend glas, glas-in-lood, brandwerend glas, floatglas, veiligheidsglas, gehard of gelaagd glas. U zegt het maar, Buitenhuis Schilderwerken zet van alles.

Laat u verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken ook voor het zetten en plaatsen van diverse soorten glas hanteert.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig.Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

Behang

Buitenhuis Schilderwerken plakt niemand graag achter het behang. Maar goed behangen is geen koud kunstje. Het is maatwerk wat wij graag voor u uit handen nemen met Verve! En natuurlijk vakkundig en geheel naar uw wensen. Buitenhuis Schilderwerken behangt met diverse soorten behang en onder andere de volgende kwaliteiten: Renovlies, Glasvlies, Glasweefsel. Geen muur is hetzelfde, Buitenhuis Schilderwerken komt graag bij u langs om u van de juiste adviezen te voorzien. Want behang plak je er nu éénmaal aan om voorlopig jaren te laten hangen. Toch?

Laat u verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken hanteert en de ongekende mogelijkheden met betrekking tot de behangmotieven.

Neem vandaag nog contact met ons op! Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

Reparaties & onderhoud

Het advies van Buitenhuis Schilderwerken is altijd: Wacht niet te lang met periodiek onderhoud! Het weerbarstige klimaat in Nederland zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van de verf op bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand snelle achteruit holt dan u denkt. Bovendien is onderhoud belangrijk voor de waarde van uw woning of bedrijfspand, zo behoudt het zijn waarde én u voorkomt mede hierdoor onnodige onderhoudskosten. Vertrouw ons maar, wij komen het wekelijks tegen in de praktijk! Dit willen wij voorkomen door u tijdig van het juiste advies te voorzien.

Verder zijn wij sterk in kleine reparaties aan bijvoorbeeld deuren, plafonds en kozijnen. Vaak kan door kwalitatief sterke onderhoudsmiddelen de levensduur van uw plafonds, kozijnen of deuren aanzienlijk worden vergroot.

Laat u weer eens verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken voor onderhoud en reparaties hanteert.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!

Schilderwerken

Is uw woning, bedrijf, appartement of bijvoorbeeld uw vakantiewoning toe aan een professionele schilderbeurt? Heeft u onlangs een huis gekocht of wellicht nieuw gebouwd? Of het nu gaat om een enkel deurtje, wandje, grootschalige projecten, schilderen van plafonds, ramen of trappen. Buitenhuis Schilderwerken is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerkzaamheden. Wist u dat regelmatig onderhoud zorgt voor meer wooncomfort? Bovendien gaat uw woning en/of bedrijfspand langer mee en behoudt het zijn oorspronkelijke waarde.

Nederland kent een weerbarstig klimaat, allerlei weersomstandigheden hebben invloed op onder andere de verf op uw woning of bedrijfspand. Laat Buitenhuis Schilderwerken u op professionele wijze beschermen tegen deze weersinvloeden en schakel ons daarom tijdig in. Te lang wachten kan u onnodig onderhoud kosten, dat wilt u toch niet….?

Laat u adviseren door Buitenhuis Schilderwerken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u adviseren door Buitenhuis Schilderwerken. Wij schilderen met kwalitatief uitstekende merken zoals Sikkens, Wijzonol en Sigma.

Wist u dat u als particulier kunt profiteren van het 6% BTW-tarief als uw huis ouder dan twee jaar is.Vraag bij Buitenhuis Schilderwerken naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de scherpe tarieven die Buitenhuis Schilderwerken hanteert.

Contact opnemen met Buitenhuis Schilderwerken is eenvoudig. Via onderstaande button kiest u zelf de gewenste wijze voor een nadere kennismaking.
Met Verve!